Anthony Joshua Offentliggjort Som Ny Bulk Powders Atlet

Anthony Joshua, verdensmester i sværvægtsboksning og Bulk Powders atlet, sidder med Bulk Powders produkter

 

IBF, WBA, IBO & 2012 Olympisk verdensmester i sværvægtsboksning, Anthony Joshua, er blevet en Bulk Powders atlet. Som vores atlet vil Anthony høste fordele af vores verdensklasse ernæringsprodukter til at hjælpe ham med at levere fremragende præstationer i ringen.

Behovet for at overgå konkurrencen og altid være skarp i ringen er kritisk – og det er noget, som ex-olympiske Anthony Joshua ved mere om end de fleste. Som verdensmester i sværvægtsboksning skal Anthony altid levere toppræstationer for at holde fast på hans bælter. BULK POWDERS®-sortimentet hjælper ham med at gøre netop dette samt at opretholde sin 100% fejlfri rekord i 2018 og fremadrettet.

Anthony Joshua vil være den bedste, ligesom vi vil. Vi tilbyder den højeste kvalitets sportsernæring for at sætte jer på rette spor til den maksimale ydeevne. Uanset om du er en afslappet fitness person eller en erfaren professionel, hjælper vi dig med at opnå dit personlige bedste hver dag.

BULK POWDERS® har fire store produktudvalg, der indkapsler Pro, Pure & Complete Serien samt aktive fødevarer, og med disse tilbydes stortset alt, uden at gå på kompromis med pris, kvalitet eller service – og nu også med Anthony Joshua’s opbakning.

Den Informed Sport akkrediterede Pro Series omfatter premium Whey Protein, Fat Burner & Pre-Workout, og der er også andre produkter til rådighed til at hjælpe Anthony nå toppen af hans naturlige evner.

Om samarbejdet, sagde Anthony Joshua: “Jeg er meget glad for at arbejde med BULK POWDERS®. Som atlet, presser jeg altid mig selv til at blive bedre, og jeg ved, at det at have den rigtige ernæring er nøglen til at låse op for mine bedste præstationer i ringen. BULK POWDERS® vil hjælpe mig med at nå mine mål i 2018 og fremadrettet – og bedst af alt, jeg kan nemt inkorporere produkterne i min travle rutine. Jeg kan ikke vente med at se de resultater, vi kan opnå sammen”.

Elliot Dawes, Managing Director for BULK POWDERS® sagde: “Vi er meget glade for, at Anthony Joshua har besluttet at blive en BULK POWDERS®-atlet, især på en så afgørende tid i hans karriere. Han er en af verdens bedste atleter, så det er fantastiske nyheder. Vi ser meget frem til at arbejde tæt sammen med ham og støtte ham gennem alle hans ernæringsbehov løbende”.

Anthony Joshua slutter sig til vores stadigt voksende hold, der omfatter Tom Daley, Lucy Watson og Jonathan Joseph, som den seneste BULK POWDERS®-atlet.

 

Se vores Anthony Joshua video på vores Youtube kanal.

Kunne du lide denne artikel?

Tak for din feedback

Related Products