Vi firar 10 år | BULK POWDERS™

Join the conversation

För 10 år sedan grundandes BULK POWDERS ™. Företaget som idag är spritt över hela Europa började helt enkelt som en idén hos två universitetsstudenter i England som ville göra sporttillskott mer lättillgängligt och prisvärt och därmed hjälpa människor att nå sina träningsmål.

Idag 10 år senare så är BULK POWDERS ™ nu ett av Europas snabbast växande företag inom kosttillskott med verksamheter i över 13 länder med en 7500 m² toppmodern anläggning där vi tar fram och förpackar våra populära produkter till kunder över hela Europa. Vi säljer idag inte bara rent protein utan hos oss hittar du varje typ och smak av protein som du kan tänka dig och de smakar dessutom fantastiskt bra! Hos oss hittar du också multivitaminer, protein, fantastiskt mandelsmör och kraftfulla produkter som används av idrottare och atleter samt alla typer av människor med en aktiv livsstil.

Här är en visuell illustration av BULK POWDERS ™ historia…

BirthdaySE (002)

Som en del av vårt 10 år firande så kör vi just nu med en stor kampanj med 30% rabatt på allt! Vi skickar även med en förpackning Gratis Pure Whey Protein ™ med en special framtagen smak av födelsedagstårta!*

Från oss här på BULK POWDERS ™ vill vi säga tack till just dig, utan våra kunder skulle inget av detta varit möjligt.

Vi fortsätter nu mot 10 nya år av styrka!

Comments are closed.