3 vanliga misstag i gymmet | Gabriel Sey

3 vanliga misstag i gymmet
Join the conversation

Gabriel Sey är en av Bulk Powders internationella atleter som tävlar inom bodybuilding och amerikansk fotboll och detta är vad han har att säga om de vanligaste misstagen i gymmet..

Misstag # 1

Brist på fokus och kontroll

Många tappar både fokus och kontroll vid styrketräning. Det är viktigt att ha kunskap om vilka muskler som ska arbeta för att uppnå de resultat du önskar. Det är viktigt att fokusera på varje enskild övning under hela passet.

Misstag # 2

Du lurar dig själv och försöker sedan rättfärdiga det!

Om du tänkt att göra 45 minuters konditionsträningar och du sedan gör 40 så fuskar du… Du fortsätter att lura sig själv även om du inte tror att det gör någon skillnad så kommer det hindra dig från att uppnå de resultat du faktiskt kunnat nå. Detta är en dålig ovana som du bör undvika!

Misstag # 3

Ingen planering för viloperioder

När du tränar på grundnivå så bör dina viloperioder inte vara 5-10 minuter. Sätt en realistisk tid för dina viloperioder – sikta på mellan 1 minut och 1 minut 30 sekunder. När du kommer in i gymmet är det viktigt att undvika distraktioner och upprätthålla regelbundenhet mellan set och övningar. Tar du för långa viloperioder är chansen större att du blir distraherad, din träning kommer ta längre tid och du får också mindre resultat!

Comments are closed.