PROM3GA™ – Premium fiskolja med D-vitamin & astaxantin

Join the conversation

PROM3GA™ | SVERIGES BÄSTA KOSTTILLSKOTT MED FISKOLJA?

Utmaning: “Ignorera kostnaderna och ta fram bästa tänkbara kosttillskott med fiskolja.”

RESULTAT: PROM3GA™

Detta kosttillskott kombinerar högkoncentrerad ren Omega 3 med vitamin D3 och naturligt astaxanthin (AstaPure™). Detta gör att PROM3GA™ sannolikt kan anses vara Sveriges kraftfullaste kosttillskott med fiskolja. Högkvalitativa ingredienser har kombinerats i marknadsledande doser, vilket resulterar i mängder av häslofördelar. Kombinationen av aktiva ämnen i  PROM3GA™ hjälper till att stödja normal hjärt- och muskelfunktion, stärker immunförsvaret och hjälper till att upprätthålla en frisk benstomme.

Som med våra andra produkter i vår PRO-series™ har dessa softgels paketerats i farmaceutiska förpackningar, som inte bara hjälper till att hålla dem fräscha utan också ser till att de behåller sitt höga näringsvärde – och därmed säkerställer att du får en produkt av högsta kvalitet. Vi har dessutom inkluderat en välsmakande apelsinolja i formulan för att säkerställa att denna omega 3-produkt inte bara är effektiv utan dessutom smakar och luktar bra – vilket gör dessa softgels mycket enkla att konsumera.

Vi vet att det kan låta som ett djärvt uttalande att påstå att PROM3GA™ är den bästa fiskoljeprodukten i Sverige, men då vi är helt säkra på att denna produkt håller högsta standard så erbjuder vi faktiskt en exklusiv garanti med pengarna tillbaka om du inte är nöjd*!

PROM3GA ™ | PREMIUM FISKOLJA

PROM3GA™ är ett marknadsledande kosttillskott med fiskolja som innehåller över 3300mg Omega 3 fiskolja i kombination med 4500IE av vitamin D3 och 300μg naturligt Astaxanthin. Den unika kombinationen av dessa ingredienser hjälper bland annat till att stödja normal hjärtfunktion, normal muskelfunktion, normal benhälsa och ett friskt immunsystem.

I denna produkt har vi använt Omega 3 fiskolja av högsta möjliga kvalitet som dessutom är certifierad av organisationerna Friend of the Sea© och PureMax™ vilket garanterar att fiskoljan håller marknadsledande kvalitet och har framställts på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

PROM3GA™ | INGREDIENSER

Omega 3 fiskolja 3300 mg: PROM3GA™ bidrar med 3300 mg koncentrerad omega 3-fiskolja av marknadsledande kvalitet som hjälper till att stödja hjärthälsan. Fiskoljan innehåller 1080 mg EPA och 720 mg DHA (per 3 kapslar), vilket gör den till en av de starkaste och mest potenta fiskoljorna på marknaden.

Vitamin D3 4500IE: Vitamin D är en fettlöslig vitamin som produceras under huden som en reaktion på exponering för solljus, men under vintermånaderna kan vårt intag av vitamin D lätt bli bristfälligt. Varje portion PROM3GA™ ger dig 4500IE (internationella enheter) av ren vitamin D3. Forskning inom både sport och välbefinnande har visat att detta är en optimal dos för att stödja benhälsa, muskelfunktion och upprätthålla ett starkt immunsystem.

Astaxantin (AstaPure™) 300μg: Astaxantin är en karotenoid som huvudsakligen finns i vattenlevande djur, såsom krill och lax, och är det pigment som ger dem dess mörkröda färg. Våra kroppar kan inte tillverka astaxantin och därför kan det endast tillföras via kosten från specifika källor. PROM3GA™ innehåller 300μg av AstaPure™ per portion, vilket är en ren och naturlig form av astaxantin av högsta kvalitet.

 

Comments are closed.