Vilka är fördelarna med probiotika?

Join the conversation

 

VAD ÄR PROBIOTIKA?
Probiotika stöder en god tarmhälsa genom att öka koncentrationen av vänliga bakterier. De är perfekta för alla som vill förbättra matsmältningen och lindra symptomen på tarmsjukdomar eller obehag som kan vara ett problem för många.

Probiotika kan hittas naturligt i vissa fermenterade mejeriprodukter, men mängden goda bakterier i dessa livsmedel ifrågasätts ofta, och därför kan folk besluta att komplettera med specifika probiotiska produkter. Detta betyder också att din kost inte behöver ändras drastiskt.

Complete Probiotic™ är en exklusiv formula som innehåller fem olika typer av probiotika.

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED COMPLETE PROBIOTIC™?

  • Främjar en god tarmmiljö
  • Hjälper till att förbättra matsmältningen
  • Kan också bidra till att stödja immunhälsan
  • Nästan 8 miljarder kolonidannande enheter (CFU)
  • Kombination av probiotika och matsmältningsenzymer

NÄR SKA DU TA PROBIOTIKA?
Våra Complete Probiotic™  ska tas två gånger dagligen i samband med måltid. Du kan till exempel ta en tablett till frukosten och en tablett till middagen.

VEM BORDE TA PROBIOTIKA?
Complete Probiotic™ är idealisk för alla aktiva människor som vill öka mängden bakterier i tarmen.

PROBIOTIKA KAN ÄVEN HITTAS I… 
I tillägg till Complete Probiotic™ kan du också prova LactoSpore® tabletter. LactoSpore® är en unik form av probiotika som bibehåller sin fullständig effekt och sitt näringsvärde genom produktion. LactoSpore® tabletter innehåller 600 miljoner sporer av Bacillus Coagulans som är den enda sporbildande Probiotikan.

Du kan också hitta probiotika i vår Complete Multivitamin Complex™. Förutom att ge över 30 vitaminer och mineraler ingår även, per tre tabletter, 150 000 000 enheter Lactobacilus Acidophilus – en bakterie som finns i magen.

Comments are closed.