Ny vegansk ambassadör – välkommen till teamet Lucy Watson

Join the conversation

 

Hon är en etablerad influencer, vegan och förespråkare för djurs rättigheter – Lucy Watson har blivit en BULK POWDERS®-ambassadör för  vårt veganska utbud av idrottsnutritionsprodukter. Som varumärkesambassadör kommer Lucy att dra nytta av näringsprodukter i värdsklass för att hjälpa henne att få ut mesta av möjliga av en växtbaserad diet.

Som en fitnessfanatiker och långvarig vegan vill Lucy hålla en hälsosam kost som kan hjälpa henne att uppnå topprestanda i gymmet och i riktigt bra form.

På grund av begränsade proteinkällor kan det vara svårt för veganer att konsumera tillräckligt med protein för att stödja en aktiv livsstil. Lyckligtvis är BULK POWDERS® här för att hjälpa. Sortimentet av veganska proteinpulver och livsmedel, som inkluderar produkter som Ärtprotein, Hampaprotein och Chiafrön säkerställer att du, oavsett diet, fortfarande kan få tillgång till de högsta kvalitetsproteinerna som finns tillgängliga.

Lucy Watson sällar sig till Tom Daley som den senaste BULK POWDERS® ambassadören med mer kommande aktiviteter för att lyfta fram fördelarna med rätt sorts idrottsnutrition.

Comments are closed.