OS-medaljören Tom Daley ny BULK POWDERS® Atlet

Join the conversation

 

OS-atleten och världsmästare i simhopp, Tom Daley, har blivit atlet för BULK POWDERS®.  Som en varumärkesatlet kommer Tom dra nytta av näringsprodukter i toppklass för att hjälpa honom prestera i världsklass.

I sport, som i livet, är behovet av att överträffa konkurrensen viktig – och det är något som olympikern Tom Daley vet bättre än de flesta. Som världsmästare står Tom på toppen och BULK POWDERS® sortiment är här för att hjälpa honom stanna där.

BULK POWDERS® erbjuder idrottsnutrition av högsta kvalitet för att hålla dig på rätt spår för högsta prestanda. Oavsett om du tränar någon dag i veckan eller är ett erfaret proffs hjälper BULK POWDERS® dig att uppnå personbästa varje dag.

Med fyra nyckelsortiment, Pro, Pure, Complete samt Active Foods™ har BULK POWDERS® allt och kan inte slås gällande pris, kvalitet eller service – och har även nu Daleys godkännande.

Pro Series™ är en av fyra sortiment som BULK POWDERS® erbjuder, alla enkelt kategoriserade så det är snabbt och enkelt att bedöma vilken serie och produkt som bäst tillgodoser ett specifikt behov. Den Informed Sport-ackrediterade Pro Series™ innehåller premium vassleprotein, fettförbrännare & pre-workoutm plus andra produkter som finns tillgängliga för att hjälpa Tom att nå höjden av sina naturliga förmågor.

Comments are closed.