5 tillskott som hjälper dig att komma i form till sommaren

5 tillskott som hjälper dig att kickstarta dina nyårslöften
Join the conversation

 

Vill du komma i form till sommaren? Då är träning är oerhört viktigt, men att följa en hälsosam, balanserad kost är kanske ännu viktigare om du vill se riktiga, långsiktiga resultat. Tillsammans med att följa en hälsosam diet kan tillskott vara ett bra sätt för att komma i form.

#1 Vassleprotein / Whey Protein

Om du vill bygga muskler är protein väldigt viktigt. Men om du tränar regelbundet bör du öka mängden protein du äter, för att bidra till muskelåterhämtning och tillväxt.

Om ditt mål är att bygga muskler, ska du försöka äta runt 1,4 g protein per kg kroppsvikt. Det kan vara svårt att uppfylla dina proteinintagsmål från enbart mat, och det är här proteinpulver kan vara det perfekta tillägget till din kost.

Vi säljer ett brett utbud av olika typer av protein, så det kan vara svårt att välja vilket just du ska använda. Om du aldrig har prövat proteinpulver tidigare kanske Pure Whey Protein™ är något för dig. Det ger över 24 g protein per portion, och finns i ett antal goda smaker, så att du kan hitta den perfekta för just dig. Vi har också olika typer av veganskt protein och mjölkfritt proteinpulver.

#2 Kreatin

Kreatin är ett av de kosttillskotten på marknaden som gjorts mest forskning på. Det har visat sig bidra till att öka muskelstorleken samt öka övergripande styrka och energinivåer. Det är ett perfekt tillskott för alla som utför korta, explosiva övningar såsom tyngdlyftning eller sprints.

Kreatin är ett utmärkt tillskott att ta antingen före eller efter träning och kan enkelt blandas i din proteinshake eller tas på egen hand.

Kreatinmonohydrat är en mycket populär form av kreatin. BULK POWDERS® Kreatin Monohydrat är 99,9% rent och har testats för att säkerställa optimal effektivitet. Vi har många former av detta tillskott på lager, se vår kategorisida Kreatin för alla våra kreatintillskott.

#3 BCAA

Grenade aminosyror (BCCA) är de essentiella byggstenarna i muskeln. BCAA hjälper kroppen att behålla muskelmassan genom att förhindra en process som kallas katabolism. Det här är när kroppen bryter ner muskeln att användas som energi. Du kan komplettera med BCAA före, under eller efter träning, eller bara dricka dem under dagen.

Instant BCAA-pulver innehåller de tre essentiella aminosyrorna – Leucin, Isoleucin och Valine i ett 2:1:1 förhållande.

#4 Pre-workout

Att hålla dig till ditt träningslöfte kräver engagemang. Det innebär att du tar fram ett schema och gör så mycket som möjligt för att hålla fast vid det. Det kommer oundvikligen att vara dagar då dina energinivåer är låga och du inte känner för att träna. Det är stunder som dessa en pre-workout kan bli ett fantastiskt tillägg bland dina tillskott.

Pre-workout är ofta höga på koffein för att ge energi, perfekt för träning med hög intensitet. Complete Pre-Workout™ innehåller 200 mg koffein per 24 g för att försäkra dig om att du går in i gymmet redo för träning.

#5 Kasein

Om du tränar med vikter regelbundet kommer du att bryta ner muskelfibrer. Protein bidrar till muskeltillväxt och reparation. När du sover har kroppen ett antal timmar där du inte äter någonting, detta kan leda till nedbrytning av muskler över en lång tid eftersom din kropp fortfarande kräver energi för en normal kroppsfunktion, även när du sover.

Genom att komplettera med kasein kan du ge din kropp en långsammare proteinkälla medan din kropp fastar. Vårt Micellärt Kasein innehåller 27 g protein per portion och mindre än 1 g fett.

Krossa dina resultat

Kosttillskotten ovan kommer alla att hjälpa till med att stödja din träning och att inte bara kickstarta året riktigt bra, utan att också behålla och dominera dina träningslöften! Se till att du använder dessa tillskott som en del av en hälsosam, balanserad diet. Lycka till!

Referenser

http://www.bbc.co.uk/guides/z8899j6

Om författaren

Alex Genzel har en passion för hälsa och fitness och har varit involverad i ett antal konkurrenskraftiga sporter från en tidig ålder. Han har skrivit om idrottsnäring och träning i ett antal år, tillsammans med sin passion för bodybuilding och önskan om att bli en certifierad personlig tränare. Förutom att skriva för BULK POWDERS® har Alex också sin egen blogg där han delar sina träningserfarenheter och råd gällande kosttillskott.

Comments are closed.