BULK POWDERS® lanserar ny produktserie för kvinnor

WMN-Lucy-Mecklenburgh-720x421
Join the conversation

 

BULK POWDERS® har annonserat lanseringen av sin nya produktserie WMN® som är formulerad specifikt för kvinnor för att främja en hälsosam och aktiv livsstil.

WMN®s sortiment innehåller ett utbud av skräddarsydda näringsprodukter som inkapslar de vardagliga behoven hos upptagna kvinnor. Från Daily Protein™, Lean Shake™ och Lean 11™ för toning, till Radiance Capsules™ och Active WMN™ för vitalitet, produktserien är utformad för att stödja alla aspekter av en kvinnas hälsa och fitness.

WMN® blir det senaste tillskottet till BULK POWDERS® produktserier som även består av PURE SERIES®, PRO SERIES®, COMPLETE SERIES® och ACTIVE FOODS®.

Ansiktet för WMN® är brittiska TV-stjärnan och entreprenören Lucy Mecklenburgh. Som en fitnessfanatiker och hälsomedveten matfantast har Lucy en passion för att hålla en hälsosam diet och livsstil som håller henne i bra form, något som gör henne som det perfekta ansiktet utåt för WMN®.

BULK POWDERS® erbjuder idrottsnutrion av högsta kvalitet för att hjälpa dig på traven. Oavsett om du går till gymmet någon dag i veckan eller är en atlet, kommer BULK POWDERS® hjälpa dig att nå dina personbästa varje dag.

“Jag är väldigt glad att jag jobbar med BULK POWDERS®. Det nya WMN®-sortimentet är formulerat för kvinnor och adresserar en viktig lucka på marknaden. Jag är alltid på språng så det är fantastiskt att veta att jag kan förlita mig på WMN® för att få i mig det protein och de vitaminer som jag behöver i min kost, snabbt och enkelt. WMN® har verkligen allt du behöver”, sa Lucy Mecklenburgh om samarbetet.

Med fem produktserier, nu med WMN®s sortiment inkluderat, har BULK POWDERS® allt och kommer inte att bli slagna gällande pris, kvalitet eller service. Och nu har BULK POWDERS® även Lucy Mecklenburghs godkännande.

“Det är ett oerhört spännande ögonblick för BULK POWDERS® att lansera WMN® och vi är väldigt glada över att ha Lucy ombord som varumärkets ansikte. Vi är oerhört stolta över det nya WMN®-sortimentet. Det behåller vårt åtagande till marknadsledande formuleringar och kvalitet¨, samtidigt som vårt varumärke blir mer tilltalande och tillgängligt för en ny, stor publik. Vi ser fram emot att se vad vi kan uppnå tillsammans”, sa Adam Rossiter, Managing Director BULK POWDERS®.

Lucy Mecklenburgh sällar sig till Anthony Joshua, Tom Daley, Jonathan Joseph och Lucy Watson som BULK POWDERS® senaste ambassadör.

 

Comments are closed.