BULK POWDERS® vinner pris för bästa Pure Whey Protein™

bästa whey proteinpulver
Join the conversation

Vi hade ett spännande avslut på 2017 med ledande idrottare som Anthony Joshua och Tom Daley som anslöt sig till TEAM BULK. Och med en stark start på 2018 är vi väldigt stolta över att vi har vunnit inte en … inte två … men tre utmärkelser i engelska Men’s Fitness Sports Nutrition Awards 2018 – däribland guld för vårt whey proteinpulver!

Produktutveckling står i centrum för vad vi gör här på BULK POWDERS®, därför är det alltid fantastiskt att få utmärkelser som lyfter fram kvaliteten på våra produkter och bekräftar det hårda arbetet och engagemanget hos vårt skickliga produktteam som arbetar outtröttligt för att skapa de bästa smakerna och formuleringarna.

Gold award för Best Whey Protein med Pure Whey Protein™

Vi har fått Gold award för “Best Whey Protein” för vårt Pure Whey Protein™. Att vinna toppriset i denna kategori återspeglar den höga kvalitet, det enastående värde och den fantastiska variation av smaker (23 för att vara exakt!) som vårt vassleproteinpulver har. Pure Whey Protein ™ är ett whey proteinpulver av hög kvalitet som är inköpt direkt från ett europeiskt mejeri, med mjölk från gräsbetande kor och innehåller hela 82% vassleprotein.

Silver award för Best BCAA/Intra-workout med Instant BCAA

Instant BCAA är ett välsmakande BCAA-pulver som är lätt att blanda och kommer i nio uppfriskande smaker, inklusive cola och mojito.  Detta kan vara det perfekta valet för en intra workout, eller bara för att dricka under dagen för en konstant dos av aminosyror.

Bronze award för Best Muscle Builder med Aftermath™

Vår premium allt-i-ett formula stavas AFTERMATH™. Denna innehåller otroliga 40g protein per portion. Den innehåller även den patenterade sportkolhydraten Vitargo® för att bidra med snabb glykogenuppfyllning. Inget annat allt-i-ett-tillskott använder den här premiumkolhydratkällan, vilket gör den till en av de bästa PWO-shakesen på marknaden.

Comments are closed.