Brand ambassadör Maria berättar om hennes plan for 2019!

Join the conversation

Vi är nu ett par månader in i 2019 och de flesta har börjat få lite distans till 2018. Vad var bra och vad var mindre bra? Vi har checkat läget med våra ambassadörer och frågat dem vad dem tar med sig ifrån 2018 och vad de lämnar där. Vi kollar även vad som är viktigt för dem för 2019. Först ut är Maria Ehrlington (@ehrlington), trevlig läsning. 

 

Hej Maria!

Hoppas att allt är bra med dig. Innan vi börjar prata om 2019 så skulle vi vilja höra, nu när du fått lite distans till föregående år, vad det bästa var med 2018?

Bästa med det gånga året var nog min flytt från hemstaden Huskvarna  till storstaden Stockholm. Det blev starten på att äntligen hitta mig själv.

 

…vad lämnar du i 2018, dvs vad var mindre bra?

All negativet! 2018 var ett av de sämre åren i mitt liv och definitivt tuffaste hittills. Dock väljer jag idag att att se det positiva i allt dåligt som hände förra året, vilket jag inte klarade just då.

Förra året lät jag negativa händelser få ta över mitt inre till att skapa negativa känslor. Jag lämnar det  i 2018 och låter detta året tas över av en mindful approach – notera, acceptera, låt gå – och väljer att alltid se något positivt i allt.

 

2019, hur går dina tankar för detta året? Har du satt några nyårslöften eller mål?

Kommer bli ett galet år! 2019 har bara börjat och mina planer för kommande tiden har redan öst ut fjärilar i mer än bara magen.

Mitt nyårslöfte är att lära mig älska alla delar av allt som är jag. Enkelt sagt, men svårt gjort. Dock allt annat än omöjligt! Några månader in bara har jag med en massa ifrågasättande av mig själv insett att jag som redan ser alla andra som rätt perfekta, borde kunna se hur mycket av det fantastiska jag ser i andra går även att hitta i mig.

 

Specifikt gällande träning, vad hoppas du få ut av din träning i år?

Min karriär inom dansen har precis börjat. Så nu för att kunna utvecklas snabbt och effektivt inom dansen så har jag bytt ut träningsupplägget totalt sedan tidigare. I år blir det en paus från att köra så tunga lyft som absolut bara möjligt, för att istället bygga upp en smidig och grymt uthållig kropp. Innan ville jag vara brutalt stark. Nu ska kroppen istället kunna palla med såväl explosiva, höga hopp som konstant intensiv rörelse under lång tid, samt kan hålla uppe styrkan även i ytterlägen – utan skador! Målet är att kunna prestera på hög nivå och utsätta kroppen för hög press, behöva ta i med allt jag har, men få det att se ut som det enklaste som finns.

 

Vad är ditt bästa tips för att hitta motivation till träning i en tid som nu när det är mörkt, grått och det känns som att sommaren är en evighet bort?

Just precis den känslan du får av allt mörkt, grått och frusenhet. Tänk på den känslan. Inte så kul va?

Tänk sedan på hur alert, glad, energirik, harmonisk och nöjd du blir efter ett pass. Kör du kontinuerligt träning under dessa tider så håller sig de sistnämnda känslorna av positiv energi i sig och tar över de förstnämnda negativa. Mer träning (tillsammans med nyttig vila såklart) gör att dagarna ändå inte känns så grå. Fantastisk fysik i all ära, men inget slår ändå att må genuint jäkla bra.

 

Tack Maria och stort lycka till, 2019 är ditt år!

Comments are closed.